*此廣東話文乃撰自香港旅客**This is by a Traveler from Hong Kong and written in Cantonese* 喺新加坡亂逛完一輪,好肚餓。商場嘅舖頭真係花多眼亂,搵咗一大輪終於決定嚟依間食。味道:✮✮✮✮✮我哋叫咗個 Crab Tart 同 Spaghetti. 叫個 Crab Tart 都係因為上 Openrice.com 見到賣相吸引,最後味道都唔錯!啖啖都食到蟹肉,加埋個汁係非常好食。太太叫咗嘅 Spaghetti,感覺上有啲似香港會食到嘅馬來炒貴刁,味覺上好特別,香港暫時未食過。甜品叫咗個喺Review 度成日見到嘅 Double Chocolate Blackout Cake。好食,但分量比我哋想像嘅大太多。最後我哋好唔好意思咁食唔曬就走。唔好意思 =P。環境:✮✮✮✮✮裝修舒服,而且間餐廳設喺商場高層正中間位置,果種凌空感覺幾特別。服務:✮✮✮✮咁點都唔會見到香港嘅黑面員工啦。佢哋都好 Nice 嘅,係我哋坐喺餐廳嘅側邊,好多時我哋揮咗手好耐先有反應。衛生:✮✮✮✮✮新加坡無猶疑過有衛生問題。抵食:✮✮✮✮✮新加坡本身物價比香港
*此廣東話文乃撰自香港旅客*

味道:✮✮✮✮✮
環境:✮✮✮✮✮
服務:✮✮✮✮
衛生:✮✮✮✮✮
新加坡無猶疑過有衛生問題。
抵食:✮✮✮✮✮
新加坡本身物價比香港高,去邊度都貴。但佢嘅性價比都好高,抵食!
Crab Tart
2019-02-07