2018-09-17 202 views
一家人星馬遊,食飯都在住處附近揀,今日午餐在Hard Rock食, 唔使等位,酒吧格局比較暗,好在日間有日光仲可以,坐低後小朋友有兒童嘅畫冊,點餐後食物陸續到!炸魚薯條:薯條脆口,炸魚塊好大塊,炸漿輕身唔膩,魚肉唔腥,點他他醬酸酸的開胃!好味!滾石墨西哥粟米薄脆:賣相靚,粟米片薄脆,加上半溶芝士同茄碎黑欖,好香好味!胡桃木熏燒烤組合:好豐富,豬肋骨香甜易離骨,肉唔乾好味(美式餐廳嘅ribs一向有保證)薯條脆口,加上椰菜、茄汁豆,好味雞扒芝士通心粉:雞扒係胸部,比較嚡,芝士通心粉又香又濃,杰身包裹彈牙通心粉,蒜茸包香脆好味凍檸茶:茶底清爽,解膩開胃食物份量大,我哋食唔晒想包走,店員好仔細咁分別裝好,連薯米片都用有孔嘅紙袋袋好!好細心!店員有禮斯文,我哋小朋友多食得慢,又不會催促適合家庭客嘅餐廳
炸魚薯條

墨西哥粟米片
Ribs

雞扒芝士通心粉

凍檸茶

凍檸茶:茶底清爽,解膩開胃

適合家庭客嘅餐廳
2016-08-22