黎到新加坡必食就緊係辣椒蟹🌶️🦀,本身我哋都搵緊邊間好食,朋友推介Holy Crab話好食,我哋就啦啦林約上訂位先(´▽`).🦀星洲紅咖喱螃蟹 SG 108/kg本身想食白胡椒炒蟹,但係店員問我哋食唔食得辣我哋都食唔到太辣,佢就推介我哋食呢個紅咖喱蟹就話係得一星嘅辣度,佢個味道係好惹味好啱送飯,越食越辣但係又會食唔停口.🌽甜蜜快樂 SG 18呢款係咸蛋黃炒粟米,都係店員推薦既,點知真係有驚喜!粟米甜甜地再配咸蛋黃出奇地夾,我哋食完蟹太辣食呢個解辣岩岩好😂.🐔黑雞藥材補湯 SG 28藥材味唔算好濃幾好飲,由於我哋全日無點訓所以想飲個湯滋潤吓.🥥新鮮椰子 SG 8 椰青清甜都有得叫我就必叫(´▽`)

🦀星洲紅咖喱螃蟹 SG 108/kg

🌽甜蜜快樂 SG 18

🐔黑雞藥材補湯 SG 28
藥材味唔算好濃幾好飲,由於我哋全日無點訓所以想飲個湯滋潤吓

🥥新鮮椰子 SG 8
椰青清甜都有得叫我就必叫(´▽`)